Buffé Bornholm
I bufférestaurang Bornholm är det alltid en kulinarisk upplevelse som varierar med årstiderna. Vi inleder året med en smakfull skärgårdsbuffé med sillar, uppfriskande sallader och mycket annat gott från hav och land. Vid påsktid presenterar vi en färgstark påskbuffé med olika smaksatta sillar, rostbiff, örtrimmad lammfilé, primören sparris med hollandaisesås och självklart avslutar vi med den välkända finska desserten "memma". När sommaren närmar sig dukar vi åter igen upp skärgårdsbuffén och mot sensommaren övergår vi till en skaldjurs- och fiskbuffé som är en sann njutning för gommen.
När hösten närmar sig och löven börjar skifta färg, är det dags för höjdpunkten på hösten - viltbuffén. Här kan du förföra dina smaklökar med mustiga grytor, viltköttbullar och andra läckerheter från både skogen och havet. När julen närmar sig, välkomnar vi dig till vårt traditionella julbord med klassiska rätter från både Roslagen och Åland. Året avslutas med en glittrande nyårsbuffé som inkluderar delikatesser som hummer, räkor och mycket mer. Vi önskar dig en smakrik upplevelse och hoppas att du kommer att njuta av våra bufféer genom hela året! Läs mer om vad vi serverar då du skall åka längre ner.
Eckerö Linjen kvalitetsstämpel
Vi på Eckerö Linjen är väldigt måna om att servera god och vällagad mat.
För att kvalitetssäkra gör vi en undersökning som genomförs av Marknadskraft AB, ett branschanslutet undersökningsföretag. I vår gästnöjdhetsmätning har restaurangen fått nedanstående vitsord under juni 2024 av 971 respondenter. Skalan går från 1 – 6, där 6 är det högsta och 1 det lägsta vitsordet.
Var maten god och vällagad? 84 % har gett vitsordet 5-6
Bemötande från personalen? 91 % har gett vitsordet 5-6
Genom Marknadskrafts medverkan garanteras gästernas anonymitet och att undersökningen utförs på korrekt sätt.
Restaurangen har öppet enligt följande:
Under nyårsafton den 31 serveras vår stora nyårsbuffé på 13.30, 15.00 och 18.30-avgångarna.
Under perioden 26 december – 6 januari serveras endast skärgårdsfrukost (kl. 08.00) i vår bufférestaurang Bornholm.
Under perioden 10 januari – 13 februari serveras skärgårdsfrukost (kl. 08.00) och brunch (kl. 10.00) i vår bufférestaurang Bornholm.
Från och med 14 februari -23 februari serverar vi förutom skärgårdsfrukost och brunch även ten tacobuffé på avgångarna kl. 13.30, 15.00 och 18.30. Dessutom serverar vi den kl. 20.00 under perioden 20–22 februari.
Från och med 24 februari – 10 april serveras Skärgårdsbuffé på avgångarna 13.30, 15.00 och 18.30.
Observera att alla tider är angivna i lokala tider om inte annat nämns.
Brunchbuffé
På 10.00-avgången från Grisslehamn bjuder vi in till en fin start på dagen med en härlig brunch i Bufférestaurang Bornholm.
Stort julbord
Njut av det stora julbordet i Buffé Bornholm mellan den 15/11-23/12 2024. Vi dukar upp skinka, köttbullar, revbensspjäll,…
Festlig nyårsbuffé
Den 31 december dukar vi upp en stor och festlig nyårsbuffé med havskräftor, krabbklor, rökt tonfisk med pepparrotsost, rökt…
Frukostbuffé
Få en bättre start på dagen och njut av en vällagad frukost på 08.00-avgången från Eckerö. Knaperstekt bacon, äggröra, yoghurt,…
Stor skärgårdsbuffé
Vårt omtyckta skärgårdsbuffé står uppdukat 24/2-10/4 samt 22/4-21/8 med massor av svenska och åländska delikatesser som gräddlax,…